Book en gratis coaching session: er det i dag du skal tage det første skridt mod at skabe den hverdag og det liv, du drømmer om?

Hej, mit navn er Mia og jeg er ved at uddanne mig til business- og life coach hos Sofia Manning.

Som en del af min uddannelse søger jeg derfor personer, der kunne være interesseret i en gratis coaching session, så jeg kan øve mig inden min certificering i slutningen af oktober.

Jeg har maks. 8 gratis sessioner og det vil derfor være først til mølle.

Sessionerne afholdes i Hillerød og du skal have mulighed for, at sessionen ligger en torsdag i oktober.

Vores samtale er selvfølgelig helt fortrolig.

Hvad kræver det af dig?

Det det kræver af dig er, at du har forståelse for, at jeg er i gang med at træne og dygtiggøre mig og at sessionen derfor kan bære præg af dette.

Derudover vil jeg sætte virkelig stor pris på, hvis du efter sessionen vil komme med en udtalelse, som jeg kan bruge på min hjemmeside.

Hvad er coaching?

Coaching er en særlig samtaleteknik, som har til formål at gøre dig bevidst om de mønstre og overbevisninger, som forhindrer dig i at opnå det, du vil og at hjælpe dig til at nå dine mål på en ærlig, effektiv og empatisk måde.

I coaching fokuserer vi på nuet og fremtiden snarere end fortiden. Det er særligt på det punkt coaching adskiller sig fra eksempelvis psykoterapi og psykologi.

En coaching session foregår ved, at jeg løbende stiller nysgerrige og åbne spørgsmål til de ting, som du siger undervejs i sessionen.

Min fornemmeste opgave som coach er at lytte aktivt, at skabe et trygt rum og at udfordre, motivere og støtte dig til at handle på dine mål og drømme.

I sessionen afdækker vi dit mål, hvorfor du ikke opnår det, du ønsker, og hvad der skal til for, at du gør. Vi fokuserer på, hvordan du kan bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer.

Er coaching noget for dig?

Kan du genkende dig selv i nedenstående?

Har du et mål eller en drøm, som du har svært ved at handle på, fordi du mangler mod til og tro på, at du kan?

Går du rundt med en følelse af at være mellemtilfreds med dit liv og har du svært ved at sætte ord på hvorfor?

Føler du, at hverdagen er et hamsterhjul, som du ikke ved, hvordan du skal slippe ud af?

Har du svært ved at mærke dig selv og dine drømme?

Du er den eneste, som kan tage ansvar og handle på at skabe de nødvendige forandringer i dit liv.

Men vi kan alle have brug for hjælp og støtte til at se os selv og verden på en ny måde eller for at få nye perspektiver på tingene.

Det vil jeg meget gerne hjælpe dig med.

Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Book en gratis coaching session

Bemærk, at når du trykker ‘Send besked’ accepterer du samtidig, at de indtastede oplysninger gemmes i al fortrolighed i op til 3 måneder.