Hvad er coaching?

Er du i tvivl om, hvad coaching er?

Coaching er en særlig samtaleteknik, som har til formål at gøre dig bevidst om de mønstre og overbevisninger, som forhindrer dig i at opnå det, du ønsker og at hjælpe dig til at opnå det på en ærlig, effektiv og empatisk måde. 

I coaching fokuserer vi på nuet og fremtiden snarere end fortiden. Det er særligt på det punkt coaching adskiller sig fra eksempelvis psykoterapi og psykologi. 

Som coach dykker jeg ikke dybt ned i de situationer i dit liv, som ligger til grund for de mønstre og overbevisninger du har i nu’et. Jeg fokuserer i stedet på selve overbevisningen og mønstret.

En coaching session foregår ved, at jeg løbende stiller nysgerrige og åbne spørgsmål til de ting, som du siger undervejs i sessionen.

Min fornemmeste opgave som coach er at lytte aktivt og at skabe et trygt rum. Jeg udfordrer, motiverer og støtter dig til at handle på det, der skal til, så du kan opnå mere glæde, ro og overskud og skabe en hverdag, som du trives i. 

I sessionerne afdækker vi dit mål, hvorfor du ikke opnår det, du ønsker, og hvad der skal til for, at du gør. Vi fokuserer på, hvordan du kan bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer.

Hvis du vil skabe en hverdag med større trivsel og mere glæde, ro og overskud, så er du nødsaget til at gøre noget anderledes i morgen end du gjorde i dag.

Hvad er coaching 1

Er coaching noget for dig?

Drømmer du om mere glæde, ro og overskud i hverdagen?

Ønsker du at stå stærkere i dig selv?

Vil du gerne skabe en hverdag, som du trives i?

Vil du leve et liv i overensstemmelse med dine egne værdier?

Føler du, at du lever et liv på andres præmisser og ud fra andres regler og forventninger?

Kan du mærke, at den måde du lever dit liv på lige nu ikke er den rigtige for dig?

Du er den eneste, som kan tage ansvar og handle på at skabe de nødvendige forandringer i dit liv.

Men vi kan alle have brug for hjælp og støtte til at se os selv og verden på en ny måde eller for at få nye perspektiver på tingene.

Det vil jeg meget gerne hjælpe dig med.

Er du stadig i tvivl om, om coaching er noget for dig? Så er du altid meget velkommen til at booke en gratis snak.