Hvad er coaching?

Er du i tvivl om, hvad coaching er?

Coaching er en særlig samtaleteknik, som har til formål at gøre dig bevidst om de mønstre og overbevisninger, som forhindrer dig i at opnå det, du ønsker og at hjælpe dig til at opnå det på en ærlig, effektiv og empatisk måde. 

I coaching fokuserer vi på nuet og fremtiden snarere end fortiden. Det er særligt på det punkt coaching adskiller sig fra eksempelvis psykoterapi og psykologi. 

Som coach dykker jeg ikke dybt ned i de situationer i dit liv, som ligger til grund for de mønstre og overbevisninger du har i nu’et. Jeg fokuserer i stedet på selve overbevisningen og mønstret.

En coaching session foregår ved, at jeg løbende stiller nysgerrige og åbne spørgsmål til de ting, som du siger undervejs i sessionen.

Min fornemmeste opgave som coach er at lytte aktivt og at skabe et trygt rum. Jeg udfordrer, motiverer og støtter dig til at handle på det, der skal til, så du kan opnå mere glæde, ro og overskud og skabe en hverdag, som du trives i. 

I sessionerne afdækker vi dit mål, hvorfor du ikke opnår det, du ønsker, og hvad der skal til for, at du gør. Vi fokuserer på, hvordan du kan bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer.

Hvis du vil skabe en hverdag med større trivsel og mere glæde, ro og overskud, så er du nødsaget til at gøre noget anderledes i morgen end du gjorde i dag.

Hvad er coaching 1

Er coaching noget for dig?

Drømmer du om mere glæde, ro og overskud i hverdagen?

Vil du gerne skabe en hverdag, som du trives i?

Vil du leve et liv i overensstemmelse med dine egne værdier?

Føler du, at du lever et liv på andres præmisser og ud fra andres regler og forventninger?

Kan du mærke, at den måde du lever dit liv på lige nu ikke er den rigtige for dig?

Du er den eneste, som kan tage ansvar og handle på at skabe de nødvendige forandringer i dit liv.

Men vi kan alle have brug for hjælp og støtte til at se os selv og verden på en ny måde eller for at få nye perspektiver på tingene.

Det vil jeg meget gerne hjælpe dig med.

Er du stadig i tvivl om, om coaching er noget for dig? Så er du altid meget velkommen til at booke en uforpligtende afklarende samtale.

Det praktiske

Sessionerne kan afholdes enten online eller i mit skønne lokale hos Yogimind i Hillerød.

Medlemmer hos Yogimind får 20% på de anførte priser. 

Enkelt coachingsession

Én session er sjældent nok til, at vi kan komme i dybden med et mål, men du kan forvente, at du efter én session har fået nogle konkrete indsigter og refleksioner omkring, hvad der forhindrer dig i at skabe den hverdag og det liv, du drømmer om og hvad der skal til for, at du kan gøre det.

Varighed ca. 1 time

Pris:
750 kr. inkl. moms for private.
750 kr. ex. moms for virksomheder.

Coachingforløb på 4 timer

Denne pakke er til dig, der ønsker at arbejde i dybden med et konkret mål. Pakken er også til dig, som er i tvivl om, hvad det egentlig er i din hverdag og i dit liv, der skal ændres, men du kan mærke, at du ikke trives, som det er lige nu.

Efter dette forløb kan du forvente, at du har fået konkretiseret dit mål og du har fået bevidsthed omkring, hvad der forhindrer dig i at opnå dit mål. Du har arbejdet med at bryde negative tanker og handlemønstre og du har fået nye motiverende alternativer, som du kan handle på.

Pris:
2.700 kr. inkl. moms for private.
2.700 kr. ex. moms for virksomheder.
Anvendes indenfor 6 måneder.
Du sparer 10% ved køb af dette forløb.

Coachingforløb 8 timer

Denne pakke er relevant for dig, der på forhånd ved, at du har flere forskellige områder i dit liv, hvor du ønsker at skabe forandring eller flere konkrete mål, som du gerne vil opnå.

Efter dette forløb kan du forvente, at du har arbejdet i dybden med ét eller flere mål. Du har fået konkretiseret dine mål og er blevet bevidst omkring, hvad der forhindrer dig i at opnå dine mål. Du har arbejdet med at bryde negative tanker og handlemønstre og du har fået nye motiverende alternativer, som du kan handle på.

Pris:
5.100 kr. inkl. moms for private.
5.100 kr. ex. moms for virksomheder.
Anvendes indenfor 1 år.
Du sparer 15% ved køb af dette forløb.

Værdiafklaringsproces

Værdiafklaringen kan være relevant, hvis du ikke føler dig tilfreds med dit liv og din hverdag, men du har svært ved at sætte ord på hvorfor. Måske dit liv på papiret ser perfekt ud, men alligevel har du svært ved at finde mening, glæde, energi og overskud i hverdagen.

En værdiafklaring hjælper dig med at kigge dybere på, hvad der egentlig motiverer dig i livet. Og om det liv og den hverdag, som du har skabt, er i overensstemmelse med dine værdier.

Pris:
3.000 kr. inkl. moms for private.
3.000 kr. ex. moms for virksomheder.
Anvendes indenfor 3 måneder, fordi der ikke bør gå for lang tid imellem sessionerne.

Skræddersyet forløb

Du er altid velkommen til at kontakte mig omkring et skræddersyet forløb, så kan vi sammen finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dit behov.