Jeg står klar til at støtte dig

Kontakt

Udover at booke direkte i min kalender ved at klikke på ‘Book her’, så kan du altid ringe til mig på +45 41 86 06 11 eller sende mig en mail på kontakt@rebeing.dk, så vil jeg vende tilbage til dig, så hurtigt jeg har mulighed for det.

At række ud efter hjælp føles ofte som et stort skridt, men vi mennesker kan helt naturligt have brug for hinanden og for hinandens støtte til at finde modet og motivationen til at skabe de nødvendige forandringer.

Jeg står klar til at støtte dig. 

Find ud af, om jeg er den rette coach for dig

Det er vigtigt for mig, at du føler dig sikker på, at jeg er den rette coach for dig. Og det er ligeså vigtigt, at jeg føler mig sikker på, at jeg kan hjælpe dig. Derfor tilbyder jeg altid en gratis afklarende samtale.

Det er en 15 minutters samtale over telefonen, hvor du har mulighed for at spørge ind til, hvordan en coaching session foregår hos mig og for at fortælle mig mere om det, du gerne vil have min hjælp til. Du får kun det optimale ud af selve sessionerne, hvis du føler, at der er den rette kemi og du har tillid til mig, som din coach. 

Hvis du har brug for at høre mere, inden du beslutter dig for at booke en coaching session, kan du derfor booke en gratis afklarende telefonsamtale direkte i min kalender ved at klikke på ‘Book en afklarende samtale’ nedenfor.  

Når dagen og tidspunktet for samtalen kommer, ringer jeg til dig. Du skal derfor blot sørge for, at du så vidt muligt sidder et uforstyrret sted.

Vores samtale er naturligvis fuldt fortrolig.