Kontakt coach i Hillerød

Kontakt coach i Hillerød

Leder du efter en online coach eller coach i Hillerød?

Udover at booke direkte i min kalender ved at klikke på ‘Book her’, så kan du altid ringe til mig på +45 41 86 06 11 eller sende mig en mail på kontakt@rebeing.dk, så vil jeg vende tilbage til dig, så hurtigt jeg har mulighed for det.

At række ud efter hjælp føles ofte som et stort skridt, men vi mennesker kan helt naturligt have brug for hinanden og for hinandens støtte til at finde modet og motivationen til at skabe de nødvendige forandringer.

Jeg står klar til at støtte dig. 

Find ud af, om jeg er den rette coach for dig

Det er vigtigt for mig, at du føler dig sikker på, at jeg er den rette coach for dig. Og det er ligeså vigtigt, at jeg føler mig sikker på, at jeg kan hjælpe dig der, hvor du står i livet lige nu. Derfor tilbyder jeg altid en gratis afklarende samtale.

Det er en 15 minutters samtale over telefonen, hvor du har mulighed for at spørge ind til, hvordan en coaching session foregår hos mig og for at fortælle mig mere om det, du gerne vil have min hjælp til. Du får kun det optimale ud af selve sessionerne, hvis du føler, at der er den rette kemi. 

Hvis du har brug for at høre mere, inden du beslutter dig for at booke en coaching session, kan du derfor booke en gratis afklarende telefonsamtale direkte i min kalender ved at klikke på ‘Book en afklarende samtale’ nedenfor.  

Når dagen og tidspunktet for samtalen kommer, ringer jeg til dig. Du skal derfor blot sørge for, at du så vidt muligt sidder et uforstyrret sted.

Vores samtale er naturligvis fuldt fortrolig. 

Hvordan foregår en coaching session hos mig?

En coaching session hos mig kan enten foregå fysisk eller online.

Fysisk coaching afholdes i mit skønne lokale hos Yogimind – en lille oase midt i Hillerød. Her har du mulighed for at sidde i loungen både før og efter en session. Tiden hos mig er din tid med fokus på dig og dit velvære, så tillad endelig dig selv at komme 10-15 min før vores session – smid skoene, skænk en varm kop te og synk ned i bløde sofa.

Yogimind ligger på Helsingørsgade 34A i Hillerød.

Online sessioner foregår via Teams og du vil modtage et link via mail inden vores session.

Det er meget forskelligt om folk trives bedst med at sidde i deres vante rammer eller med at sidde i samme rum. Det vigtigste er, at du vælger den version, som du har det bedst med.