Om ReBeing Coaching ~ Mia Korsgaard

Jeg udfordrer, motiverer og støtter mennesker til at opnå en større bevidsthed om dem selv, så de kan skabe en hverdag med større trivsel og mere glæde, ro og overskud.

Om rebeing coaching mia korsgaard

Jeg gætter på, at du er havnet her,
fordi du ønsker at ændre nogle ting i dit liv.

Føler du, at livet mangler glæde, ro og overskud?

Har du svært ved af finde mening og motivation i hverdagen?

Føler du nogle gange, at du skal overleve hverdagen fremfor at leve den?

Jeg vil elske at hjælpe dig med at opnå en større bevidsthed om dig selv, dine mønstre og overbevisninger, så du kan skabe en hverdag med større trivsel og mere glæde, ro og overskud. 

Jeg har selv været dér, hvor jeg følte, at livet mest af alt var hårdt, drænende og jeg længtes efter mening, ro og overskud i min hverdag. 

Med små børn, et fuldtidsarbejde, som jeg ikke længere brændte for og faste daglige rutiner savnede jeg muligheden for spontanitet, fleksibilitet og jeg havde svært ved at mærke mig selv.

Jeg havde i flere år gået med en indre uro. En uro, som jeg havde svært ved at definere, men som jeg nu ved skyldtes, at jeg ikke levede et liv i overensstemmelse med mine egne værdier. 

Under min barsel med mit andet barn blev uroen mere intens og jeg oplevede en stor indre modstand mod at skulle tilbage til det samme hamsterhjul, som før. Så jeg sagde op – uden en plan – men at vende tilbage til det samme var for mig ikke længere en mulighed.

Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle hen, men jeg vidste, hvordan jeg gerne ville leve mit liv – med mere overskud, glæde og frihed – og det blev det, der gav mig modet til at handle. 

Ved du heller ikke, hvor du skal hen eller hvad du drømmer om, men du ved, at du ønsker noget mere af livet end det, du har i dag.

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende afklarende samtale.

Jeg står klar til at støtte dig på din rejse.