Privatlivs - og cookiepolitik

1. Ejeroplysninger

Being Consult
c/o Mia Nedergaard Korsgaard
Fredensvej 21
3400 Hillerød
kontakt@rebeing.dk

2. Hvornår og med hvilket formål behandler jeg dine personoplysninger

Når du anvender kontaktformularen på min hjemmeside afgiver du naturligvis personoplysninger.

De personoplysninger, som du afgiver er dit fulde navn, dit telefonnummer og din email. Disse oplysninger bliver hos mig og videregives aldrig til tredjepart, medmindre du har givet samtykke til det.

Formålet med indsamlingen af de ovenfor nævnte personoplysninger er at registrere dine kontaktoplysninger, så jeg kan kontakte dig med henblik på at aftale tid for den ønskede afklarende samtale eller ønskede session.

3. Opbevaring af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares som udgangspunkt i op til 3 måneder. Såfremt du starter i et coaching forløb vil dine personoplysninger dog blive opbevaret så længe du er i forløb og op til 3 måneder efter afslutning af forløbet.

4.  Dine rettigheder

Som registreret har du blandt andet ret til at:

   • Få indsigt i de personoplysninger, jeg som dataansvarlig behandler om dig, hvor jeg har indhentet dem fra og hvad jeg anvender dem til. 
   • Få rettet urigtige/forkerte personoplysninger om dig.
   • Få slettet personoplysninger som ikke længere er relevante eller hvor der ikke længere er grundlag for at behandlingen er til stede, herunder hvis samtykke er tilbagekaldt.
   • Få begrænset behandlingen af dine personoplysninger
   • Modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og at anmode om, at dine personoplysninger overføres fra én dataansvarlig til en anden
   • Gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.
   • Tilbagetrække dit samtykke
   • Indgive en klage til tilsynsmyndigheden

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være undtagelser til rettighederne.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på registreredes-rettigheder.pdf (datatilsynet.dk).

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte mig på kontakt@rebeing.dk.  

5.  Kontakt og klager

Hvis du ønsker at indgive en klage eller er bekymret for, hvordan jeg anvender dine personoplysninger, må du meget gerne kontakte mig på kontakt@rebeing.dk, så vi kan finde en løsning hurtigst muligt.

Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.