Billede af Mia Korsgaard - min rejse i 2022

Min rejse i 2022

2022 har været et helt vildt år for mig og min familie.

Det var året, hvor jeg:

  • besluttede at sige mit på papiret virkelig gode lederjob op uden at have noget andet i baghånden.

  • startede min egen freelancekonsulent og coach virksomhed

  • blev certificeret business – og life coach

  • skrev under på en erhvervslejekontrakt til et behandlerlokale hos fantastiske Yogimind.

Processen, som endte ud med, at jeg sagde mit job op, startede allerede i efteråret 2021, da jeg var på barsel med mit yngste barn.

Den naturlige pause fra hamsterhjulet gjorde, at jeg fik tid til at reflektere over mit liv, vores hverdag og hvordan det ville se ud, når jeg skulle tilbage fra barsel.

Tanken om at skulle tilbage i den samme hverdag som før, men nu med to institutionsbørn, kunne jeg slet ikke forene mig med – jeg kunne mærke, at jeg havde brug for mere fleksibilitet, frihed og tid til mig selv, hvis jeg skulle kunne finde glæde, ro og overskud i hverdagen til at være det menneske og den mor, som jeg ønskede at være for mine børn.

Og samtidig ønskede jeg at bevæge mig i en ny retning karrieremæssigt, hvor jeg i endnu højere grad kunne støtte og motivere mennesker.

Så med beslutningen om at sige mit job op kom også beslutningen om at uddanne mig til business – og life coach hos Sofia Manning og de første 6 måneder efter min opsigelse brugte jeg på at skabe et arbejdsliv, hvor jeg kunne arbejde delvist som freelancekonsulent og som coach.

Og samme måned som min 37 års fødselsdag stod jeg så med min første konsulentopgave og min certificering.

Det har været en vild og udfordrende personlig rejse med glæde, stolthed, taknemmelighed, men også tvivl, usikkerhed og manglende mod, men én ting er sikkert – jeg har ikke fortrudt mine beslutninger en eneste gang.

Det var og er uden tvivl nogle af de bedste beslutninger jeg har taget for mig selv og for min familie.

Hvilken personlige rejse skal du på i 2023?

Billedet viser en kvinde som står i naturen med armene op i vejret som et symbol for frihed og livsrejse
Så til dig, der:
 
  • ikke trives i hverdagen.
  • længes efter mere glæde, ro og overskud.
  • har svært ved at mærke dig selv.
  • inderst inde godt ved, at den måde du lever dit liv på lige nu ikke er den rigtige for dig.

Det er okay at tage beslutningen om at ændre hverdagen inden din krop og dit sind gør det for dig.

Du behøver ikke nogen undskyldning eller noget argument for dine valg og for at handle på det, som du har brug for og som er det rigtige for dig.

Der vil altid være tvivl og frygt forbundet med store beslutninger – det er din hjernes måde at forsøge at passe på dig ved at afholde dig fra at gøre noget, som tager dig ud af din komfortzone.

Du har altid et valg – at handle eller lade være med at handle – spørgsmålet er, hvilke af de valg du vil fortryde, når du kigger tilbage på dit liv om 1, 5 eller 10 år.

Du er den eneste, som kan handle på dine mål og drømme, men vi kan alle have brug for hjælp til at finde modet og motivationen til at skabe den nødvendige forandring.

Er du klar til at gøre op med de mønstre og overbevisninger, der ikke længere gavner dig, så du kan skabe en hverdag med mere glæde, ro og overskud?

Så er du altid velkommen til at booke en gratis afklarende samtale.

Jeg vil elske at støtte dig på din rejse i 2023.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *